Lacassine High

Bell Schedules » 2014-2015 LHS BELL SCHEDULE

2014-2015 LHS BELL SCHEDULE

2014-2015 LHS BELL SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:10 AM 7:40 AM 30 min
ANNOUNCEMENTS & FIRST HOUR 7:45 AM 8:40 AM 55 min
2ND HOUR 8:43 AM 9:33 AM 50 min
3RD 9:36 AM 10:26 AM 50 min
4TH HOUR 10:29 AM 11:19 AM 50 min
6-8 LUNCH /9-12 RTI 11:22 AM 11:52 AM 30 min
9-12 LUNCH /6-8 RTI 11:52 AM 12:22 PM 30 min
5TH HOUR 12:25 PM 1:15 PM 50 min
6TH HOUR 1:18 PM 2:08 PM 50 min
7TH HOUR 2:11 PM 3:01 PM 50 min
PRE K & K RELEASED TO THE NEW GYM PARENT PICKUP 2:51 PM
PRE K, K & 1ST RELEASED TO BUSES 2:56 PM
2ND- 12TH STUDETNS RELEASED 3:01 PM
Po Box 50